Σχετικά με μας

Από το 1990 στην ατομική επιχείρηση των γονέων μας απασχολούμαστε ανελλιπώς και με πολύ μεγάλο ζήλο. Το 2016 ιδρύσαμε την δική μας εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΑΛΙΔΗ ΕΠΕ. Με την εμπειρία και την γνώση που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο του Λιανικού Εμπορίου Τροφίμων και Κατεψυγμένων Προϊόντων, αλλά πλέον και στον χώρο της εστίασης σε ένα καινούριο και αναπαλαιωμένο κτήριο στην κεντρική ψαραγορά του Λαυρίου.

Σε ότι αφορά την Λιανική Πώληση οι καθημερινοί πελάτες βρίσκουν εξυπηρέτηση, ποιότητα, ποικιλία από όλη την Ελλάδα σε τυριά αλλαντικά και κρασιά και προσιτές τιμές σε ένα σύγχρονο αλλά παράλληλα οικογενειακό και παραδοσιακό κατάστημα, όπου το προσωπικό διασφαλίζει την υγιεινή διατήρηση των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Σε ότι αφορά τον χώρο της εστίασης ο ένας εκ των αδελφών μαζί με την βοήθεια και την γνώση του γνωστού sommelier ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΟΖΙΑΡΗ έχουν δημιουργήσει τους τέλειους συνδυασμούς οίνου και εδεσμάτων. Γεύσεις και μυρωδιές όπου δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού , αλλά παράλληλα θα σας ταξιδέψουν σε όλες τις γωνιές της ΕΛΛΑΔΑΣ. Γιατί οι πρώτες ύλες είναι όλες βγαλμένες από την αγάπη του κάθε Έλληνα παραγωγού που συνεργαζόμαστε και προσφέρονται σε εσάς με σεβασμό και νοσταλγία για το παρελθόν, και ελπίδα για το μέλλον ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.